Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí s'adhereix al programa IComerç per millorar el comerç local

14147

L'Ajuntament de Marratxí s'ha adherit aquest dimarts 3 d’octubre al programa IComerç, que té l'objectiu de millorar el comerç local del municipi. Segons ha recollit el Consistori en un comunicat, la regidora de l'àrea, Jero Sans, ha signat el conveni amb responsables de l'Institut d'Innovació de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria (IDI).

Aquesta adhesió implica que des de l’IDI s'assignarà un tècnic per tutoritzar i coordinar el programa des de l'inici, oferint així suport per aconseguir el compliment d'objectius i expectatives. A més, l’IDI impartirà una jornada d'anàlisi estratègica, amb la participació del sector comercial, associacions comercials de Marratxí i el propi Ajuntament, per identificar les necessitats del sector comercial local i prioritzar-les.

Per la seva banda, l'Ajuntament assignarà un tècnic al Programa, per al seu desenvolupament i execució i, àrea farà les funcions de canal de comunicació amb el sector comercial per a la difusió de totes les activitats i per garantir la màxima participació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.