Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca planifica el Cinema a la Fresca per a tot el mes d’agost

12299

L'Ajuntament d'Inca ha preparat, per tercer any consecutiu, un cicle de cinema a la fresca per al mes d'agost. S’ha tornat a triar la plaça de toros com a escenari de les projeccions. Així, durant els 4 primers dijous es podrà gaudir, de franc, d'una pel·lícula. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el director insular de Cultura, Rafel Creus, i el regidor de Participació Ciutadana, Toni Peña han presentat la proposta per les pròximes setmanes. «Hem plantejat un cicle que pot interessar a un públic generalista, sense deixar de banda un dia per als més petits de la casa», ha explicat Peña.

El dijous 3 d'agost començaran el Cinema a la Fresca amb la projecció de «100 metros» en català. Es tracta d'una pel·lícula sobre la superació d'un home diagnosticat d'esclerosi múltiple, que decideix plantar-li cara participant en la prova esportiva més dura del planeta. El 10 d'agost serà el torn del conegut director Pedro Almodóvar amb «Julieta». La protagonista viu a Madrid i acaba de perdre al seu marit Xoan. La seva filla, Antía, acaba de complir 18 anys i decideix fugir sense cap explicació. Julieta intenta trobar-la per tots els mitjans, però l'única cosa que descobreix és el poc que sap de la seva filla.

El 17 d'agost serà el torn per als nins amb «El Petit Príncep», on es conta la història d'una nina que un veí excèntric li ensenya un món extraordinari on tot és possible. El cicle acabarà el 24 d'agost amb la projecció de la darrera obra del director Juan Antonio Bayona «Un monstruo viene a verme». Es tracta de la narració d'una separació d'un matrimoni en la qual el fill, un noi de 12 anys, haurà d'ocupar-se de portar les regnes de la casa, ja que la seva mare està malalta de càncer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.