Setmanari d'informació local - 138 anys

Esporles expressa el seu condol als familiars de la jove que ha mort aquest dilluns

11194

Una jove de 16 anys ha mort aquest dilluns horabaixa després que la columna d'un hostal li hagi caigut damunt mentre passava per a baix. L'al·lota procedent de Catalunya estiuejava al municipi d'Esporles amb la seva família. El fet ha ocorregut al voltant de les 16.30 hores d'aquest dilluns a l'hostal Zafira, situat al carrer Joan Riutort, a Esporles.

Segons han assenyalat, la jove, que havia vingut a passar uns dies a l'Illa al costat de la seva mare i el seu germà petit, es trobava jugant amb el nin a una hamaca que estava enganxada a dues columnes laterals. Una de les columnes de marès ha cedit caient sobre l'al·lota. A l'arribada del personal sanitari, la menor ja patia una parada cardiorespiratòria que li ha provocat la mort.

És per això que, des de l'Ajuntament d'Esporles, han cedit a suspendre totes les activitats del programa de festes d'aquest dilluns. I, des de tots els membres de la corporació municipal i, en nom de tot el poble, han volgut transmetre el seu condol i s'han sumat al dolor de la família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.