Setmanari d'informació local - 138 anys

'En acabar', la primera pel·lícula sobre les revetlles mallorquines

11172

Aquest dilluns s'estrena la pel·lícula 'En Acabar' al Cine Ciutat de Palma, a les 20 hores. Tot i que les entrades ja s'han esgotat per aquesta estrena emmarcada en l'Atlàntida Film Fest, el llargmetratge es podrà veure també a través d'IB3 (col·laborador oficial) aquest dimarts a les 22.30 hores.

La pel·lícula té una durada de 75 minuts i després de l'estrena a Cine Ciutat hi haurà un col·loqui amb el directors Thor Echevarría i Guillem Miró i la productora Antònia Maria Miró sobre l'experiència de produir un llargmetratge de baix pressupost a l'illa de Mallorca.

Direcció i interpretació illenca

'En acabar' es tracta d'una comèdia romàntica, dirigida i interpretada per joves illencs, càrrec de Thor Echevarría i Guillem Miró i interpretada per Marc Joy, Montse Amer i Guillem Juaneda. En Gori, un jove idealista que ha acabat els seus estudis, passa els darrers dies de vacances al seu poble de Mallorca. Convenç els seus amics Gerard, Xim i la seva exal·lota Júlia per anar de revetlla abans de tornar cap a Barcelona. El que els amics no saben és que en Gori no té gens d’interès de trobar la millor festa sinó que els està utilitzant perquè l’ajudin a trobar Iruri, una al·lota amb la qual només ha intercanviat tres paraules, però que foren suficients perquè quedàs profundament enamorat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.