Setmanari d'informació local - 138 anys

Obtenir sobresous amb pronòstics esportius i apostes online

Ha nascut un nou tipus de professional, els 'tipsters' són assessors experts en apostes esportives que venen les seves prediccions a tercers

9098
Els denominats 'tipsters' són experts en apostes esportives. | Olimpo Marketing.

El joc proporciona adrenalina, i és que en el temps que transcorre des que es realitza una aposta de joc fins que es coneix el resultat final d'aquesta, es produeixen en la ment de cada jugador una sèrie de cicles de pensaments que van des de l'alegria a la gaubança i on l'esperança de guanyar genera endorfines tan necessàries per a la ment humana.

Apostar sobre el que es coneix és doblement estimulant perquè en el cas de les apostes esportives l'apostant sempre és algú que coneix els secrets de la Lliga de Futbol o del certamen en el qual aposta. Aquesta doble combinació de joc i estratègia basada en els fets reals és molt més benefactora per a aquells que necessiten posar adrenalina en la seva vida; encara que també arran de l'engegada de les apostes esportives que van més enllà de la típica travessa, aquests jocs han creat un nou tipus de professional. Els denominats 'tipsters' són experts en apostes esportives que es dediquen a la predicció d'esdeveniments esportius, ja sigui en forma de venda a tercers o apostes directes. Una professió gens banal que porta a un 0.55% d'apostants a guanyar sumes d'entre 3.000 i 5.000 euros mensuals.

Descarregar aplicacions per apostar

Al cap i a la fi les apostes no deixen de ser combinacions matemàtiques, i avui dia disposem de diferents aplicacions a través de les quals poder realitzar les apostes, però la majoria són per Apple, ja que el sistema Android no permet, en principi, poder descarregar aplicacions d'aquest tipus per motius de seguretat, encara que existeixin algunes en les quals apostar bananes en lloc de diners. Aquesta web és betMaster i permet als jugadors realitzar apostes i prediccions amb els amics on el que es juga és el punt d'honor i una afició comuna.

La major part de les aplicacions d'apostes esportives per a mòbils pot trobar-se en apps per apostar - as.com, aquestes reben als nous clients amb bons de benvinguda i les apostes es poden realitzar des de diferents maneres, des d'escollir uns quants equips que es marquessin com a segurs guanyadors, fins a poder apostar en temps real després de consultar els gràfics estadístics que acompanyen la majoria d'aquestes apps.

Tant s'han professionalitzat les apostes esportives que també compten amb canals a la disposició dels apostants en els quals experts de cadascuna de les competicions i dels esports, estableixen prediccions sobre els partits partint de sòlids arguments que els dóna el seu coneixement en la matèria.
Els pronòstics per a apostes (www.intelbet.es) compten amb l'aportació de veritables experts com Julio Salinas, l'ex jugador del F.C. Barcelona, que de manera gratuïta i a través de vídeos comenta tots els partits sobrepassant els pros i els contres de cadascun. Apostar a l'esport no és solament un joc d'atzar però és clar que el que té d'atzar l'esport fa que de vegades, alguns pronòstics que resulten molt clars sobre la teoria, a la pràctica es poden enfonsar. 

Poder comptar amb una aplicació en el mòbil que informi en temps real sobre els resultats és necessari per als apostants que en molts casos es baixen més d'una per estar al corrent de totes les vicissituds del joc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.