Setmanari d'informació local - 138 anys

Per Sant Jordi sortirà a la llum el primer número en paper de la revista esportiva Fosbury

8950

La Fosbury és la revista digital «de tot l’altre esport». Es tracta d'un projecte compartit per un grup d’amics i amants de l’esport que vol omplir un buit en el mercat mediàtic català, revertint o contrapesant la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines esportives. La Fosbury vol ser la mirada heterodoxa, la lectura reposada, el valor afegit i la reivindicació periodística de tots aquells esports que conformen l’imaginari col·lectiu, apreciant el matís, la diferència, els grans protagonistes i totes les petites històries.

Des de Fosbury expliquen: «Després d’uns quants mesos de preparació, i a partir de la bona experiència que ens vam endur amb la doble revista “olímpica” editada el passat estiu, fem el salt al paper». Així, d’aquí a un mes, el 23 d’abril, sortirà a la llum el primer número en paper de la Revista Fosbury, que prendrà el relleu de les 24 revistes digitals publicades des de maig de 2014. La revista en paper tindrà una periodicitat trimestral i comptarà els ingredients bàsics del projecte fosburià: protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport.

Cada número de la revista comptarà amb un dossier central temàtic («l’escombrada») per conèixer a fons històries imprescindibles que comparteixen el mateix fil conductor. Tot plegat, després d’un bon escalfament i abans de passar per la zona mixta i gaudir del tercer temps. En aquest primer número en paper (el #25 del projecte Fosbury) ens endinsarem en els esportistes que, tal i com va fer Dick Fosbury als anys 60, estan canviant o van canviar els seus esports. El projecte comptarà amb l’equip de La Fosbury a la sala de màquines i amb un bon grapat de nous col·laboradors disposats a aportar noves visions de tot l’altre esport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.