Setmanari d'informació local - 138 anys

El plenari de Cort acull per primera vegada el Consell Municipal de Serveis Socials

7842
El plenari de Cort acull per primera vegada el Consell Municipal de Serveis Socials.

La regidora de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma, Mercè Borràs, ha explicat que aquest dimarts horabaixa, a les 18.30 hores, la sala de plens de l'Ajuntament acollirà per primera vegada el Consell Municipal de Serveis Socials, un nou òrgan de participació d'aquesta àrea integrat per un total de 45 col·lectius representatius de tots els sectors de la població de Palma, tots els grups polítics amb representació municipal, col·legis professionals, organitzacions empresarials i sindicats.

La regidora ha destacat que la creació d'aquest òrgan ja estava estipulada a la Llei de Serveis Socials de l'any 2009. En aquest sentit, Borràs, ha agraït la feina que es féu entre 2009 i 2011 per crear el reglament d'aquest Consell i ha dit que «es posa en evidència que ara hi ha voluntat política per posar-ho en marxa i que, durant quatre anys, aquest reglament havia estat tancat a un calaix».

Borràs ha volgut deixar clar que el Consell Municipal és una fita important per canviar el model de Serveis Socials de Palma. «Aquest consell és un pas qualitatiu perquè deixam enrere un model assistencialista de l'anterior govern municipal que duia a cronificar la pobresa i avançam cap a una Palma que garanteix la igualtat d'oportunitats», ha dit.

Borràs ha insistit que per atacar les causes de la crisi «tots i totes hem d'unir forces». «Aquest és l'instrument que ho farà possible», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.