Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza la segona edició de la Gimcana Erasmus

7738
Cort organitza la segona edició de la Gimcana Erasmus-

Els Espais Joves de l'Ajuntament de Palma, que depenen de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Socials, participaran en l'organització de la segona edició de la Gimcana Erasmus, que se celebrarà el proper dilluns 6 de febrer.

En concret, aquesta iniciativa està ambientada en la temàtica de pirates i bandolers i consisteix en sis proves on els joves, per equips, han de passar per diferents punts emblemàtics de la ciutat. Estan convocats a les 16.00 hores a la Plaça Espanya, on es faran dinàmiques per crear els grups i perquè els joves puguin conèixer-se. Des d'aquí, hauran de resoldre les proves amb l'ajuda d'un mapa i una ruta assignada.

A través d'aquest recorregut visitaran punts importants de la ciutat com
la plaça Major, el Mercat de l'Olivar o s'Hort del Rei, entre altres. Acabaran a la plaça del Tub, on hi haurà una parada de PalmaJove on es donarà informació dels diferents serveis de Joventut de Palma.

Aquesta activitat es realitza amb l'objectiu de donar una divertida benvinguda als estudiants i, a més, perquè puguin tenir un primer contacte amb altres estudiant
s i amb Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.