Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Illenc participa en una fira d'arts escèniques de Madrid

7398
Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC).

L'Institut de la Llengua i la Cultura de Balears (Illenc) participa aquests dies en la fira MADferia, la primera cita anual dels professionals de les arts escèniques estatals, que se celebra a Madrid del 17 al 20 de gener, segons informen des de la Conselleria de Cultura.

Aquesta trobada, expliquen, vol impulsar, dinamitzar i generar mercat en les arts escèniques, combina l'exhibició de les creacions més recents amb activitats exclusivament per a professionals.

Així, en el marc d'aquestes jornades s'ha presentat la pròxima edició de Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Balears, que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre de 2017.

En aquest mateix espai, s'han donat a conèixer les línies d'ajuda que disposen les companyies de les Illes per desenvolupar el seu treball fos de l'arxipèlag.

L'Illenc vas agafar per primera vegada en aquesta fira, amb l'objectiu d'explorar possibles col·laboracions amb entitats de tot l'Estat, fer difusió del treball dels creadors de les Illes i també convidar programadors a Fira B!.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.