Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 160 persones han participat en les jornades de selecció de personal de TUI

7336
Un total de 160 persones han fet entrevistes de feina amb el departament de Recursos Humans del touroperador TUI.

Un total de 160 persones han fet entrevistes de feina amb el departament de Recursos Humans del touroperador TUI. Es tracta de la segona jornada de selecció de personal que organitza l'Agència de Desenvolupament Local i que ha tingut lloc a la seu de PalmaActiva.

Segons han informat, gràcies a aquestes jornades 273 persones han pogut participar en el procés de selecció. Es tracta d'una iniciativa de PalmaActiva amb la qual es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans que cerquen candidats per cobrir les seves vacants.

En concret, TUI cerca candidats que a més d'anglès parlin alguns dels següents idiomes: espanyol, alemany, suec, noruec, danès, finlandès, francès, holandès i polonès.

Tal com ha subratllat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, aquest servei «és molt útil per a Palma», ja que amb aquestes entrevistes «possibilitem que els ciutadans puguin accedir a feines a Palma i en aquest cas TUI ofereix gairebé un centenar de llocs de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.