Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmer, Campos i la bandera falangista

3492

La plaça de toros mig en ruïnes d'Inca acollia aquest passat diumenge una dels que haurien de ser darreres corregudes de bous de la història de les Illes Balears.

L'organitzador, el murer, José Barceló ‘Campanilla’, es va posar en ridícul primer fora de la plaça, en demostrar-se incapaç d'organitzar un esdeveniment així com toca, després damunt l'arena, on oferí un espectacle ridícul i vergonyós.

No va ser l'únic. A dins la plaça, a les graderies, hi coincidiren uns quants guiris despistats, alguns aficionats amb més anys a les esquenes que la plaça inquera, la candidata del PP a les eleccions generals espanyoles, Teresa Palmer, acompanyada del seu inseparable cap de policia, Antonio Jarabo i de na Maria des cine, que és com coneixen a Maria Salom a Inca i Francisco de España, parella oficial de l'expresidenta del Consell de Mallorca.

També corria per allà el president etern de la Fundación Nacional Círculo Balear, Jorge Campos, acompanyat dels seus dos fills, però no de l'altra meitat de la fundació, la seva dona Montserrat Amat.

Amb aquest panorama tan castís i tan espanyol i tan torero i tan caspós, no hi podia faltar el component falangista. Una camarades de la Falange s'encarregaren de posar la guinda a tanta caspa espanyolista i penjaren, al capdamunt de la plaça la bandera falangista, amb el «yugo y las flechas» i el color vermell de la sang que tant els agrada veure vessar i el negre de l'espanya negra que representen Palmer, Campos i la Falange.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.