Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira del Llibre torna al Born

2984
Jhardi ha animat «a tota la ciutadania», a participar en la Fira del Llibre 2016. Segons la tinenta de batle, «mitjançant la lectura les persones es desenvolupen en un esperit crític, tan necessari avui en dia». | Arxiu UH/ P.Pellicer

La tinenta de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, i el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Antoni Sureda, han anunciat aquest dilluns que la 34a edició de la Fira del Llibre tornarà al passeig del Born, després de 4 anys d'abandonar aquest espai. La Fira, que durarà 10 dies, se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny.

Jhardi ha destacat que el Born «va ser sempre l'enclavament natural, l'escenari perfecte per celebrar una Fira que esperem que ompli la ciutat de cultura i de goig. La fira torna al Born, el lloc on va néixer i d'on mai hauria d'haver sortit» ha sentenciat Jhardi, que també ha defensat la voluntat de l'equip de govern de «recuperar el Born per als ciutadans. Sempre hem defensat que l'activitat econòmica privada ha de conviure amb les activitats que s'organitzin per a la ciutadania».

Desenvolupar un esperit crític

Jhardi ha animat «a tota la ciutadania», a participar en la Fira del Llibre 2016. Segons la tinenta, «mitjançant la lectura les persones es desenvolupen en un esperit crític, tan necessari avui en dia». Antoni Sureda, per altra banda, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament per a tornar al Born, «l'únic espai que reuneix totes les característiques necessàries per fer una Fira com cal».

Tres eixos d'activitats

En el mateix sentit, Sureda ha explicat que es potenciaran 3 eixos d'activitats: signatures de llibres i lectures par part d'escriptors i escriptores, activitats de dinamització organitzades pel Gremi (música, concert, teatre...) i activitats i encontres dels diferents professionals relacionats amb el món del llibre (escriptors, editors distribuïdors i llibreters).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.