Setmanari d'informació local - 138 anys

Francina Armengol: «Espanya serà federal o no serà»

1854
La secretària general del PSIB, Francina Armengol | Arxiu

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat en una conferència a l'Hotel Valparaiso aquest dijous que el Partit Socialista és conscient «que a Espanya hi ha moltes comunitats autònomes i no totes tenen les mateixes sensibilitats». Per aquest motiu, l'opció federal és la que acull millor les necessitats de cada comunitat, amb una Espanya que «serà federal o no serà», segons les declaracions de la presidenta.

La proposta del federalisme és aprovada per tots els secretaris generals de les comunitats autònomes, de manera que també els socialistes andalusos o extremenys participen de la construcció d'aquest model de país, com ha volgut recordar Armengol després de ser preguntada en la conferència.

D'altra banda, per a Armengol aquesta és la millor opció per acomodar el finançament a les necessitats de totes les comunitats. En aquest sentit, ha volgut destacar la situació de les Illes Balears, situada a la cua en el finançament estatal per capita.

La conferència ha estat presenciada per empresaris balears i els consellers de Govern, en el marc de la jornada Reptes de l'economia balear per a l'any 2016, organitzada pel Club Última Hora.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.