Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi recorda que Campos continua esperant una nova escola

1656
El Pi recordarà al pròxim ple del Parlament que Campos continua esperant una nova escola. | Arxiu

Proposta per les Illes-El Pi recordarà en el pròxim ple del Parlament que Campos continua esperant un projecte per a la nova escola. La diputada, Maria Antònia Sureda, demanarà al conseller d’Educació Martí March, «si ja se sap quan i on està previst inciar el nou col·legi, una decisión que, va dir, el mes de gener havia d'estar presa».

«Fa vuit anys que a Campos nins, nines, pares, mares i docents reclamen una escola nova perquè l’actual CEIP Joan Veny i Clar ha quedat obsolet. Durant aquest temps les instal·lacions s’han anat degradant. Un espai pensat per a 400 alumnes, enguany compte amb 600 matriculats», ha assegurat El Pi.

Sureda recordarà que «s’estan impartint classes a la biblioteca, a la sala de professors, a la de coordinadors; que nins i nines amb necessitats educatives no tenen aules per a ells… que l’espai, en definitiva, no basta». La diputada del Pi instarà al conseller d’Educació a accelerar la posada en marxa d’una escola que, de moment, «encara es troba en fase de decidir la ubicació, una decisió que segons el mateix conseller el passat mes de gener havia d’estar presa». 

El Pi ja va presentar una esmena als pressuposts del Govern per a 2016 demanant una reserva de 3,5 milions d’euros per a la construcció de l’escola i com a grup municipal ha presentat a més una moció al ple de l’ajuntament en el mateix sentit, és a dir, instant a fer passes endavant per donar una solució a un problema històric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.