Setmanari d'informació local - 138 anys

Som Palma continuarà a Cort

La votació realitzada entre les bases del partit ha donat un 75,1% de suport a continuar formant part del govern municipal

834
Membres de Som Palma amb membres del PSIB i MÉS durant les negociacions per formar govern a Cort. | dBalears

L'Assemblea de Som Palma celebrada dissabte ha aprovat l’entrada de la formació a lorganigrama pactat amb les formacions MÉS i PSIB. La votació, presencial a l’assemblea i telemàtica, recull que un 75,1 per cent dels votants dóna suport a ser al govern municipal mentre que un 24,9 per cent reclama passar a l’oposició.

Les bases de Som Palma han aprovat d'una banda l’acord de govern programàtic i de l’altra la proposta dorganigrama per a la gestió de Cort.

En total han participat de la votació 272 persones, la qual cosa suposa un increment sobre l’anterior assemblea i «consolida el nivell de participació ciutadana en la pressa de decisions de Som Palma».

La majoria dels assistents a l’assemblea d’aquest dissabte ha valorat positivament la feina de Som Palma feta fins ara. Tot i això, recollint manifestacions de la mateixa assemblea, des de l’organització reconeixen que hi ha millores a fer pel que fa a la comunicació interna i al funcionament de les assemblees.

Es mostren «satisfets pel resultat i el desenvolupament de lassemblea», màxim òrgan en la presa de decisions de la formació. Per últim afirmen que «estam  decidides  i ens reafirmam en què aquest model de feina i consulta a la ciutadania ha de ser el que ens guiï en la presa de decisions de Som Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.