Setmanari d'informació local - 138 anys

3.884 alumnes de les Balears comencen aquest dimarts les proves de selectivitat

678
Imatge de les Proves celebrades a Menorca el de juny de l'any passat. | Javier Coll

Un total de 3.884 alumnes de centres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera comencen a partir d'aquest dimarts les proves d'accés a la Universitat, la selectivitat. Les proves es duran a terme al campus de la UIB (edificis G. M. de Jovellanos i Guillem Cifre de Colonya); a Inca (IES Pau Casesnoves); Manacor (IES Mossèn Alcover); Menorca (IES Josep Miquel Guàrdia); Eivissa (IES Sa Colomina) i Formentera (IES Marc Ferrer).

Per illes s'hi han inscrit 3.099 alumnes a Mallorca, 359 a Menorca, 412 a Eivissa i 14 a Formentera. Les proves tindran lloc els dies 9, 10 i 11 de juny.

Dimarts, dia 9 els estudiants faran les proves de Comentari de Text (Llengua Castellana i Literatura), Llengua Estrangera, Anàlisi Musical II o Geografia o Matemàtiques II, Disseny o Llatí II o Tecnologia Industrial II.

Dimecres, dia 10, els estudiants faran les proves de Comentari de Text (Llengua Catalana i Literatura), Física o Història de l’Art, Arts Escèniques o Biologia o Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II, Tècniques d’Expressió Graficoplàstica o Electrotècnia o Literatura Universal.

Dijous, dia 11, els estudiants faran les proves d’Història d’Espanya o Història de la Filosofia, Economia de l’Empresa o Química, Història de la Música i de la Dansa o Dibuix Tècnic II o Grec II, i Dibuix Artístic II o Ciències de la Terra i Mediambientals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.