Setmanari d'informació local - 138 anys

Picabaralla entre Gènova i el PP balear per la celebració del congrés regional

599

El Partit Popular ha insistit aquesta tarda que el congrés extraordinari dels populars a les Balears no es podrà celebrar al setembre, com ha aprovat la junta directiva regional, sinó que tindrà lloc, com la resta dels congressos regionals, després de les eleccions generals.

Fonts populars responen així al comunicat que ha remès aquesta tarda el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, en què reafirma que els populars de les Balears celebraran al setembre el seu congrés extraordinari.

Segons han explicat a Efe fonts del PP, tot i que segons els estatuts el congrés extraordinari del partit en una comunitat pot ser convocat per la Junta Directiva Regional si l'aproven dos terços d'aquest òrgan, aquesta convocatòria ha de ser després ratificada pel Comitè Executiu Nacional dels populars.

I afegeixen que des de la direcció nacional ja es va explicar ahir que els congressos regionals del partit no se celebraran fins després de les eleccions generals i de la celebració del congrés nacional del PP.

La direcció popular va insistir ahir que no és convenient per al partit celebrar aquest tipus de conclaves quan el PP ha d'estar centrat en preparar i guanyar les generals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.