Setmanari d'informació local - 138 anys

Un militar italià que participava a les maniobres de l'OTAN, acusat de violar una al·lota a Magaluf i escapar amb el vaixell

59349

Un militar italià que participava a les maniobres de l'OTAN anomenades Spanish Minex-24 a Palma ha estat denunciat per violar una jove turista finlandesa a Magaluf la matinada d'aquest dimarts passat. Així ho ha explicat el mitjà Ultima Hora, des d'on han remarcat que la Guàrdia Civil de Calvià no l'ha pogut detenir perquè el soldat es va refugiar al vaixell, de bandera italiana, i el coronel de l'embarcació va negar l'accés als agents de la Benemèrita.

El vaixell caçamines Numana va abandonar l'illa dimarts sense que pogués ser detengut el militar sospitós de la violació. Segons assenyala UH, funcionaris del consolat d'Itàlia a Palma varen intentar mediar sense èxit i ara serà la policia militar italiana qui hagi de procedir a l'arrest del seu compatriota quan tengui tota la informació recollida pels investigadors de la Guàrdia Civil.

L'agressió sexual va tenir lloc dimarts a la matinada, a l'interior d'un hotel de Magaluf. La denunciant, una turista finlandesa de 22 anys, va relatar a la Guàrdia Civil que havia iniciat relacions sexuals amb un home i que, en el moment que ella li va dir que parés, l'home la va forçar a seguir. La víctima va anar a l'hospital de Son Espases amb la Guàrdia Civil per a ser explorada per un forense.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.