Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal de Palma aconsegueix la Insígnia Cultural de les Balears 2023

El Teatre Principal de Palma apareix en primera posició com Insígnia Cultural a les Balears, segons recull l'Observatori de la Cultura corresponent l'any 2023 de la Fundació Contemporània.

Aquesta qualificació recollida en l'Observatori de la Cultura està basada en les opinions de 414 membres d'un panell de professionals de la cultura, que han respost en desembre de 2023 a un qüestionari valorant com cada any el millor de l'oferta cultural.

Així, el Teatre Principal de Palma agafa el relleu de nou a Es Baluard en la primera posició. Els segueixen la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Balears (FIET), Atlàntida Film Fest, el Teatre de Manacor i la Fundació Miró, que és novetat enguany junt amb la Nit de l'Art i Casa Planas.

Només CaixaForum i la Fundació Juan March, amb seus a Palma i en altres comunitats, representen a les Balears en el rànquing estatal.

L'Observatori de la Cultura designa com Insígnies Culturals a les propostes més destacades en cada comunitat segons els professionals d'aquesta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.