Setmanari d'informació local - 138 anys

Soliciten al Govern un decret per poder actuar en contra de les festes il·legals

El Consell d’Alcaldes d’Eivissa ha acordat sol·licitar al Govern que aprovi un decret extraordinari per considerar els habitatges turístics com a establiments, possibilitant així la capacitat d’actuació directa i sancionadora per part de les autoritats competents en matèria turística i sanitària.

La entitat ha abordat de manera extraordinària la problemàtica generada per la proliferació de festes il·legals a habitatges turístics.

Segons ha informat la institució, el president del Consell, Vicent Marí, ha conclòs que «l’aglomeració de persones a espais tancats i la falta de protocols de prevenció de contagis, converteix les festes en un potencial propagador del virus».

Així es converteixen en un «greu problema de sanitat pública», sense olvidar els greus prejudicis que generen aquestes pràctiques il·legals, també a la imatge i recuperació de l’activitat econòmica de la illa.

El Consell s’ha compromès a realitzar una campanya d’informació i conscienciació, sol·licitant col·laboració ciutadana per facilitar les vies de denuncia sobre la organització o celebració d’esdeveniments d’aquestes característiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.