Setmanari d'informació local - 138 anys

7 revetlles per a aquest cap de setmana a Mallorca

11763

Et proposam 7 plans per aquest cap de setmana:

PALMA: Canamunt acull aquest divendres la festa del Bar Flexas. Serà a partir de les 20.30 hores i, com és habitual, hi haurà actuacions i activitats per als més petits i després continuarà la festa amb multitud de convidats: Amatria, Bflecha, Escorpio, Estrella, Gamal, Joan Miquel Oliver, Josephine Vicio, La Prohibida, La Terremoto, Manel Dalgó, Nenita Danger, Roko, Sharonne, Supremme de Luxe, Svet von Bathory, Vivian Caoba, Willy Canela i Yogurina Borova.

PORTOCOLOM: Aquest dissabte se celebrarà una gran revetlla amb les actuacions del grups S’estol d’es Gerricó, La canción del verano, Ipops i el Dj Titi. Aquesta activitat forma part de les Festes de la Mare de Déu del Carme. La Plaça de Sant Jaume també es converteix, durant els dies 15 i 16 de juliol, en la Fira Marinera.

PETRA: Música jazz en directe aquest divendres amb l'actuació de S'Arrual Jazz Mort a la plaça Ramon Llull. A més, dissabte se celebrarà una vetllada musical a càrrec de Trio Mar Blau. 

PORTO CRISTO: Divendres tendrà lloc, entre d’altres activitats realitzades en motiu de les Festes del Carme, la XVII Fira Nocturna de productes artesanals de les Illes. I a partir de les 22.00 hores, a la platja, també hi haurà una ‘Gran Revetla’.

PÒRTOL: Divendres hi haurà la Festa Pirata al Moll de Can Flor amb les actuacions d'Enrockats, Ses Bubotes i punxadiscs locals. A més, continuarà la festa dissabte amb els grups Madona, Los Grillos i més punxadiscs.

PORT DE POLLENÇA: Aquest dissabte, a partir de les 22.00 hores, tendrà lloc la Festa de la Gola.

SA RÀPITA: Revetlla a partir de les 23 hores del divendres amb Tomeu Penya i Gèminis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.