Setmanari d'informació local - 138 anys

Donen el sus a les festes d'estiu de Mallorca

11321

Festes de Sant Cristòfol | S'ARENAL

Aquest divendres, a les 21.00 hores, la Sala d’Actes de les oficines municipals de s’Arenal acollirà el pregó de les Festes de Sant Cristòfol del 2017 que enguany anirà a càrrec del mestre Pau Tomàs Ramis amb el títol 'S’Arenal durant la II República. Una visió municipal'.

Serà el primer de prop de 40 actes i activitats que entre els dies 30 de juny i 10 de juliol es duran a terme a carrers, places, parcs i altres indrets del nucli costaner per celebrar les festes en honor a Sant Cristòfol, patró de s’Arenal. Entre els actes més destacats, una de les novetats serà el concert de Manu Tenorio (dissabte 8 de juliol 22.00 hores a la plaça Major) o el sopar a la fresca de divendres 7 de juliol en el qual participen prop de 800 persones.

El dia abans de Sant Cristòfol prenen protagonisme les motos i cotxes antics amb l’exposició a l’Avinguda Miramar. Aquests i altres vehicles seran beneïts en acabar la Missa en honor a Sant Cristòfol que se celebra el 9 de juliol a les 11.00 hores a la parròquia de la Mare de Déu de la Lactància. La festa acaba el dia del Sant patró de s’Arenal, dilluns dia 10 de juliol, amb el lliurament de premis 'Arenaler de l’any' per part de la revista S’Arenal Unit i l’Associa- ció Cultural s’Unió de s’Arenal. Més informació

Festes d'estiu | PINA

Enguany, les festes d’estiu de Pina se celebren aquest cap de setmana. Les activitats comencen el divendres a les 19 hores amb l'amollada de coets que anuncia l'inici de les festes i la sortida dels caparrots i el dimoni Pitxerel·lo. A les 21.30 hores comença el ball de bot amb una demostració de les nines de Pina i després amb actuació dels Aires de Monti-Sion. A les 23 hores tendrà lloc el concert jove Rock'n'Pina amb l'actuació de Valtonyc, Epic Fail, Black Rain, El Diluvi, PD Manex i Artstukada.

Dissabte hi haurà una jornada de castells aquàtics per als nins i una revetla amb l'Orquestra Marítim, Islanders i Dj. Biel Castell. El diumenge faran corregudes de joies, animació infantil i teatre. Programa complet 

Festes de Sant Cristòfol | BINIALI

Aquest dissabte hi haurà un taller de manualitats a la Plaça l'Estrella a partir de les 17 hores i després sopar a la fresca. El diumenge, faran la pujada de bandera a les 12 hores amb refresc per a tothom. A les 20:30 hores, Maruja García Nicolau llegirà el pregó de festes a la plaça de la Puríssima.

El cap de setmana es tancarà amb una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula 'La Cenicienta' a la plaça de l'Estrella. Les festes continuaran fins al dilluns 10 de juliol.

Fira de la Pagesia | S'ALQUERIA BLANCA

Les festes comencen aquest dissabte amb la festa 'Holi' de 16 a 19 hores. Tot seguit hi haurà 'Horabaixeo' a la Plaça des Cup amb Crull, Old Noise i DJ Rigo Rigo Rigo. El diumenge a les 10 hores es donarà el sus a la fira amb gegants i xeremiers. També hi haurà jocs aquàtics i tallers infantils.

A les 10.30 hores la Tercera Edat s'Alqueria farà una demostració de fer pà, ensaïmades i frit. A les 12 hores hi haurà una mostra de ball de bot per tota la fira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.