Setmanari d'informació local - 138 anys

Jornada per la llibertat d'expressió amb Titiriteros desde abajo, La Insurgencia, Valtonyc i els independentistes encausats

10530

La lluita no decau! Aquest dissabte, el col·lectiu de joves Moviment Alcudienc i el Grup de Suport llibertat Valtonyc han organitzat unes jornades per la llibertat d'expressió a la Casa de Cultura d'Alcúdia.

A les 18 hores començaran amb l'obra de teatre per part dels "Titiriteros desde abajo" (els titellaires que varen ser empresonats l'any passat a Madrid per la seva obra) que tornaran a representar la seva polèmica obra "La bruja y don Cristóbal".

A les 19 hores es faran una sèrie de xerrades per explicar distints casos repressius d'arreu de l'Estat amb els mateixos titellaires, el col·lectiu de rapers La Insurgencia, el cas de Josep Valtonyc i els independentistes encausats per cremar una foto del Rei, dins la campanya "Ni rei Ni Por".

En acabar, hi actuaran Valtonyc, Siker, el grup de rock mallorquí SAÏM i un DJ. Des de l'organització expliquen que tots els doblers recaptats aniran destinants a la Caixa de Resistència, per cobrir despeses judicials i poder continuar fent actes de suport a Valtonyc i al dret de la llibertat d'expressió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.