Setmanari d'informació local - 138 anys

La Comissió Europea premia una aplicació d'administració electrònica del Govern

L’aplicació REGWEB ha rebut el tercer premi a la millor reutilització de solució tecnològica en la categoria regional

9286

El director general de Desenvolupament Tecnològic, Benjamí Villoslada, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, van assistir la setmana passada a l'entrega de premis 'Sharing and Reuse Awards' celebrada a Lisboa. L'aplicació REGWEB, pensada per gestionar els registres d’entrada i sortida i que ja s’utilitza a 14 administracions públiques de les Illes Balears, aconseguí el 3r premi a la millor reutilització de solució tecnològica en la categoria regional.

El concurs 'Sharing and Reuse Awards', convocat per la Comissió Europea a través del programa ISA (Interoperability solutions for public administrations, businesses and citizens), premia la reutilització de software en el sector públic. Així, Regweb obté un certificat d’excel·lència, a banda del reconeixement com a una de les quatre millors propostes dintre de les 118 presentades en aquesta categoria.

Es tracta d'una solució tecnològica desenvolupada per la Fundació Bit i finançada per la Direcció General de Desenvolupament Tecnològic i la Direcció General de Participació i Transparència del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.