Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna YouWin a Mallorca

6368

Durant el proper cap de setmana, 2, 3 i 4 de desembre, torna aquest esdeveniment d’oci digital al recinte ferial del Poble Espanyol de Palma. YouWin Mallorca és una iniciativa de Prisa Radio Baleares i té l’objectiu d’apropar els oients a l’entreteniment digital.


YouWin reuneix noves tecnologies, videojocs, audiovisual i música interactiva dividit en àrees temàtiques amb més de 200 llocs de joc. Tenen previst organitzar les zones Sony, Microsoft, Nintendo, Motor, Realitat Virtual, Dance, Manga, Arcade, Virtual Sports, Board Games, Futbol, Pc’s, Stands comercials, Laser Battle, Robòtica, Minecraft, Cine immersiu, Videogaming, Cosplay, Drones, Radio & Dj's, Chill out reset. Paral·lelament, es realitzaran tallers de formació, tornejos, combats amb robots i activitats manga i de cosplay. A més, hi destaca la zona Arcade ‘Saps què són 5 duros?’ que rememorarà els videojocs clàssics i les màquines recreatives.


El divendres, dia 2, se centrarà en els tornejos de Star Wars: Battlefront y Super Smash Bros. I el dissabte, dia 3, es durà a terme tornejos de Call Of Duty: Black Ops III, Guitar Hero Live, Overwatch y Street Fighter. A més, hi haurà un concurs de cosplay organitzat per Shinigamis de Mallorca. Diumenge, dia 4, els tornejos seran de Tekken Tag Tournament 2 i Fórmula 1 amb la visita de Maria Bimbolles. Tant el dissabte com el diumenge podrem gaudir d’una batalla de punxadiscs de Mallorca amb DJ Angus, los 40 i Máxima FM. La persona guanyadora tindrà com a premi una taula de mescles Hercules Dj Control Instinct P8.


Des de l’organització anuncien que han posat uns preus d’accés molt populars que permeten gaudir lliurement de l’amplia oferta. El preu de l’entrada per a un dia és de 6 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.