Setmanari d'informació local - 138 anys

Tupa Rangel: «Jo som d'on trepitj»

L'associació Nova Estació de Sineu celebra el seu primer any d'existència

5726
Imatge del concert de Manu Chao celebrat el passat juliol en xarxa amb el Circ Bover. | Nova Estació

El passat cap de setmana passat l'associació Nova Estació de Sineu va celebrar el seu primer aniversari. Els va visitar el cantant Manu Chao amb qui Tupa Rangel comparteix amistat des de fa molts anys. Al programa La Vila del Pingüí d'Ona Mediterrànea, Tupa ens explica com varen ser els seus inicis com a associació. 


Motivació i lluita

Preguntada sobre com varen començar a existir, Rangel ha dit que «amb moltes ganes i força femenina ja que som dones mares i treballadores, hem tengut la sort que tot Sineu ens ha cuidat molt» i ha continuat detallant: «hem fet moltes coses en poc temps que ens han costat un gran esforç personal; conciliar temps de criança amb temps per a l'associació»

Influències diverses en la creació del centre

Quant a les influències que els han marcat més a l'hora d'obrir el seu centre, Rangel ha explicat que: «Estant molt present el tema de la criança compartida, entre les amigues n'havíem parlat molt i vam començar amb un guateque familiar que va anar seguit d'altres. Les influencies són molt diverses. Jo sempre dic que sóc d'on trepitj. Durant 18 anys vaig ser de Barcelona del barri de Poble Sec, d'on em seguesc sentint. També venc de Veneçuela, soc filla de dos revolucionaris. Sempre he estat implicada en moviments socials. He intentat, des d'abaix, construir un món nou» ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.