Setmanari d'informació local - 138 anys

Programats un centenar de concerts simultanis en una nova edició del ‘Simfònic’

Més de 5.000 músics duran a terme actuacions gratuïtes en més d'un centenar d'espais i emplaçaments de les Balears i del Principat.

713

Palma, Binissalem, Calvià, Campos, Inca, sa Pobla i Santanyí participaran aquest dissabte a la cinquena edició del Festival de Concerts Simultanis 'Simfònic'. Els actes començaran a les 18.00 hores, serà el moment que més de 5.000 músics duran a terme actuacions gratuïtes en més d'un centenar d'espais i emplaçaments de les Balears i del Principat.

Mallorca s'ha sumat un any més a aquesta convocatòria que ja celebra la seva cinquena edició. A Palma es realitzaran al CaixaFòrum, Can Alcover, el Centre de Cultura 'Sa Nostra', el pati de l'Estudi General Lul·lià, la Fundació Pilar i Joan Miró, sa Possessió i el Teatre Xesc Forteza. A l’espai Can Alcover-Espai de Cultura, en concret, acollirà el concert que oferirà l’Acadèmia de música Vincent Lalire.

A la resta de l'illa, els concerts tindran lloc a l'espai Can Gelabert, de Binissalem; el local d'assaig de la banda municipal de música de Calvià; l'oratori de Sant Blai, de Campos; la sala d'actes del Casal de Cultura d'Inca; la plaça Alexandre Ballester, de sa Pobla; i les dependències de l'Escola Municipal de Música de Santanyí.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.