Setmanari d'informació local - 138 anys

Agredeixen una clienta en una perruqueria d'Inca per parlar en català

Agredeixen una clienta en una perruqueria d'Inca per parlar en català. Tal com informa l'ARA Balears, en una notícia signada per Aina Vidal, els fets han tengut lloc aquest dimarts i l'afectada explica que s'ha dirigit al treballador en català, però l'home li ha exigit «en castellano».

En aquest punt, la clienta ha girat la llengua i ha continuat parlant en castellà, fins que, segons explica, no li sortia una paraula i ha tornat al català, moment en el qual el dependent ha empès la butaca on era asseguda i li ha cridat: «Fora del meu local! T'he dit en castellà!».

La clienta ha sortit de la perruqueria tremolant i, una vegada fora, l'agressor i un altre company de la perruqueria han començat a fer gestos a l'agredida a repetir-li: «Som a Espanya» i «el mallorquí no és un idioma, a veure si te'n tems».

La persona agredida ha denunciat els fets a la Conselleria de Consum, però li han assegurat que «no tendrà cap conseqüència», ja que segons li han explicat, Consum no recull denuncies «d'aquest tipus», sinó que es limita a tramitar denuncies en relació amb un producte en mal estat o defectuós, entre d'altres.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.