Setmanari d'informació local - 138 anys

Unió Mallorquina: «Albertí ha estat i estarà sempre en els nostres pensaments a cada passa del nostre partit»

Toni Bennàssar @abennassar

Unió Mallorquina ha lamentat aquest dijous la mort del president d'honor de la formació, Jeroni Albertí: «Estam de dol per la mort d'Albertí, qui fou una de les primeres persones que va veure la necessitat de crear un partit nacionalista per a la defensa de Mallorca i les mallorquines i mallorquins».

«Albertí aconseguí ja fa 40 anys influir en la política de les Illes Balears, com ha anat passant a altres comunitats autònomes al llarg d’aquests anys. De ideologia regionalista i liberal, Albertí va ser artífex i precussor de l’actual estructua institucional actual de la qual va ostentar nombrosos càrrecs», han assenyalat.

«Jeroni Albertí ha estat i estarà sempre en els nostres pensaments a cada passa que fa el nostre partit», ha afirmat Victor Martí, actual president d'UM.

Unió Mallorquina ha volgut recordar que durant els seus anys en actiu «es va aprovar la protecció d’Es Trenc, la llei d’espais naturals, la llei de normalització lingüística, entre moltes altres iniciatives de consolidació per la nostra terra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.