Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova junta del Gremi de Llibreters de Mallorca

Després de que s’ajornassin les eleccions al Gremi de Llibreters de Mallorca fa tan sols 15 dies degut a la falta de candidatures i davant la situació delicada que viu actualment el Gremi es va decidir donar un pas endavant i fer una proposta de Junta Directiva. Aquesta ha estat triada en assemblea extraordinària per unanimitat de tots els assistents.

La junta està formada per Miquel Ferrer (Rata Corner) president; Laia Alegret (Drac Màgic) vicepresidenta; Marian Colom (Llibres Colom) tresorera; i Miquela Serra (Quart Creixent), Xesc Sanchís (Embat) i Aldana Areco (Llibreria Pròpia) vocals.

La defensa de les llibreries independents, la modernització de la institució i el treball en xarxa amb la resta del sector seran els eixos de feina principals de la nova junta. «Podem destacar que la junta està formada per sis llibreries independents de Palma, i que hi forma part la llibreria més antiga en actiu Llibres Colom i la Llibreria Pròpia, la darrera en obrir les portes a la nostra ciutat», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.