Setmanari d'informació local - 138 anys

La Misericòrdia serà un centre d'interpretació

El Consell de Mallorca ha informat que avancen «a bon ritme» les obres de La Misericòrdia, on es recuperarà l'aljub perquè pugui ser visitat i es crearà un centre d'interpretació.

Així ho ha indicat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, després de visitar la segona fase del projecte. «Donam continuïtat i complementam un projecte que permetrà a aquest edifici emblemàtic reforçar el seu ús cultural i administratiu» ha explicat.

Actualment es du a terme la segona fase de rehabilitació del complex, que afecta l'edifici de l'antic hospital de nit, el pati, l'edifici de l'antic dipòsit de l'arxiu general i l'habilitació d'un nou accés a l'aljub.

Fins ara s'ha realitzat un 12% del projecte. Durant la segona fase de rehabilitació es crearà un centre d'interpretació per explicar la història de l'edifici.

En total, les obres abasten 4147,81 metres quadrats i el pressupost per a la segona fase del projecte és de 6,3 milions d'euros, repartits en un pla plurianual.

Aquestes obres es duen a terme amb la idea que puguin tenir un ús cultural i administratiu, encara que encara no s'ha decidit el seu ús final. El termini previst per l'execució de les obres és l'octubre de 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.