Setmanari d'informació local - 138 anys

Els mallorquins Placa Base Col·lectiu Instrumental actuaran a Europa i Amèrica

19155

El grup Placa Base Col·lectiu Instrumental oferirà aquest diumenge al Conservatori de Palma un concert en el marc del X Mallorca Saxophone Festival, amb el qual donarà inici a la seva temporada que el portarà a actuar per escenaris d'Europa i Amèrica.

Segons ha indicat en un comunicat aquest divendres el grup, ja tenen concertades actuacions a Barcelona, Londres, Valais, Nova York, Pamplona, Buenos Aires i Montpeller.

El grup d'instrumentistes creat el 2017 per l'associació cultural Placa Base actuarà aquest diumenge a les 20.30 hores, amb els saxofonistes Alonso i Tirado, amb Àngel Faraldo, Joan Bagés i Marc García Vitoria en la interpretació electrònica. Tant els dos saxofonistes, com Faraldo i Rumbau, són integrants de Placa Base Col·lectiu Instrumental, que dirigeix el compositor mallorquí Mateu Malondra.

Entre altres actes, a l'abril, el duo que integraran la pianista mallorquina Neus Estarellas i el violinista japonès Takao Hyakutome oferiran un concert amb Faraldo en la part electrònica a la Sala Phonos de la Universitat Pompeu Fabra dins el festival Barcelona Modern.

A més, a l'estiu, Placa Base Col·lectiu Instrumental tornarà a Nova York, on l'any passat va participar en l'Electroacoustic Music Festival de la mà de l'Institut Ramon Llull; mentre que al novembre, a Montpeller, Faraldo, Hyakutome i Estarellas intervendran al festival Turbulences Sonores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.