Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus al Dimoni de ses Arenes

12493

Sus al Dimoni de ses Arenes. Es tracta d’un projecte de Dídac Martorell per a les comarques de Son Sunyer i s'Arenal, amb l'objectiu de fer festa d'arrel i obert a la participació.

Per a elaborar el projecte s'ha partit de la imatgeria tradicional dels dimonis des Pla i es Raiguer i de la informació històrica dels pobles, de tal manera que se n'ha elaborada una llegenda sobre el seu origen.

Els organitzadors esperen que els tres anys de preparació (2015 - 2017) hagin valgut la pena i que el dimoni tengui bona acollida a la terra del marès.

Els actes es faran al carrer dels Trencadors del poble de ses Cadenes (sortida 12 de l'autopista Palma - Llucmajor, abans d'arribar a s'Arenal), en el marc de les festes patronals de la Mare de Déu d'Agost.

Actes prevists 

En aquest sentit, el 29 de juliol es va celebrar la presentació de la llegenda del Dimoni de ses Arenes amb una lectura escenificada.

Aquest diumenge dia 6 d'agost a les 20h es celebraran les 28es Corregudes mundials de marès de ses Cadenes i sortida del Dimoni de ses Arenes.

Els organitzadors conviden a tothom a conèixer el poble de ses Cadenes i les festes populars de la comarca. «Si no coneixíeu ses Cadenes, aquesta és una bona oportunitat d'explorar aquest raconet de Mallorca. Salut i bones festes!», asseguren i desitgen

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.