Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inicia el procés de selecció interna dels projectes per al Pla Litoral de Ponent

12389

L'Ajuntament de Palma ha donat inici aquest dimecres a la selecció interna dels projectes de les àrees municipals per incloure en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible i Integrat, el Pla Litoral de Ponent, que compta amb els fons europeus Feder. Segons ha explicat el Consistori, les diferents regidories ja tenen a les seves mans la informació sobre l'organització i l'estructura que han de seguir les propostes perquè puguin ser finançades i, al mateix temps, «assegurar transversalitat» entre els projectes.

El Pla Litoral de Ponent és un pla estratègic que pretén dur-se a terme entre el 2016 i el 2022 i que compta amb un pressupost global de 25,4 milions d'euros, dels quals la meitat és aportada per la UE (12,7) i l'altra meitat per l'Ajuntament. La zona que duu el nom de Litoral de Ponent ocupa una extensió de 367,2 hectàrees i suposa el 2 per cert de la superfície de Palma. Així mateix, el pla afecta sis barris: el Jonquet, Son Armadans, el Terreny, Portopí, Cala Major i Sant Agustí.

Entre els objectius del pla es troben: la millora de l'ús i la qualitat de les TIC, una economia no basada en el carboni, la conservació i la protecció del medi ambient i la inclusió social i lluita contra la pobresa. En conseqüència, les àrees esmentades desenvoluparan els projectes segons les seves competències, però sempre seguint aquests objectius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.