Setmanari d'informació local - 138 anys

El cantant de Lax'n'Busto deixa el grup i engega un projecte en solitari

11209
Andreu Robusté

Fa més de 7 mesos que varen fer el seu darrer concert amb Salva Racero al capdavant del grup. Va ser el 4 de novembre de 2016, en un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona, com a culminació de la gira #Lax30, amb la qual celebraven 30 anys de trajectòria.

Lax'n'Busto s'ha quedat sense cantant per segona vegada. El grup ha explicat en un comunicat a la seva pàgina de Facebook que Salva Racero va deixar la formació després d'un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona per iniciar un projecte en solitari. Racero era el cantant de Lax'n'busto des de feia 10 anys i ha participat en els sis darrers discs de la formació.

El grup va anunciar una aturada indefinida i ara han decidit trencar el silenci i explicar la sortida del cantant així com també la propera actuació del grup: «Voldríem aprofitar per dir-vos que hem acceptat una proposta del Suplement de Catalunya Ràdio per a interpretar, l'1 de Juliol, al mateix teatre del Liceu i amb el Pemi Fortuny, la cançó “Les nits del Liceu”. Ens feia molta il·lusió que una cançó que el Pemi interpretava amb tanta personalitat, pogués ser interpretada per ell mateix en un marc tan evocador, on ell no ha actuat mai amb nosaltres. Es tracta d’una actuació merament puntual; de la mateixa manera, també de forma puntual hem fet una adaptació de “Que boig el món” en anglès amb el cantant Peter M. Smith».

A més, han afegit: «Vàrem aturar les activitats per a fer un “reset” i anar-nos-en al “racó de pensar”. Estem fent cançons que ens estan agradant molt, però no volem posar una data a res, no volem que marcar un horitzó concret perverteixi aquest engrescador procés creatiu i de regeneració. Segurament el proper que farem serà sorprenent i inhabitual, perquè ja hem demostrat que nosaltres no acostumem a fer el que s’espera. Noves experiències, noves propostes, nous registres... ves a saber el que en sortirà. Després de l’estiu segurament us podrem explicar més coses, però no dubteu que estem amb la il·lusió intacta com sempre i amb ganes de seguir aportant coses perquè les gaudiu amb nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.