Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort estudia reubicar aturades de bus per descongestionar l'entrada de creueristes

7566
L'Ajuntament de Palma estudia l'obertura i ubicació de noves parades d'autobusos.

L'Ajuntament de Palma estudia l'obertura i ubicació de noves parades d'autobusos amb l'objectiu d'escalonar l'arribada dels creueristes al centre de Palma.

Així ho ha comunicat
l’Ajuntament després de la primera reunió de l'any amb els representants de les companyies de creuers que actuen en el port de la ciutat.

L'objectiu de la trobada ha estat fer una valoració de les mesures impulsades per l'Ajuntament el passat mes de juliol i acordar noves propostes.

En aquest sentit, una de les principals actuacions consistia amb l'habilitació de quatre noves parades per als autocars de turistes
a les Avingudes.

Aquesta iniciativa ha estat valorada «molt positivament» per part del sector, si bé han recomanat que no
només siguin pels creueristes, sinó que també s'extrapolin a tots els turistes que arriben amb autobús a Palma des de diferents punts de Mallorca.

El batle de Palma, José Hila, ha explicat que des de l'Ajuntament se segueix fent feina «per conjugar els interessos entre turistes i residents, garantint la convivència i el respecte mutu».

Per aquest motiu, està previst que durant les setmanes vinents es mant
enguin reunions amb els representants de les Agències de Viatge i transportistes per consensuar amb totes les parts les noves mesures acordades.

A la trobada també han assistit la regidora de Turisme, Treball i Comerç, Joana Maria Adrover; la directora general de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Josa 
Arola; el gerent de la Fundació Turisme 365, Pedro Homar, i el director de planificació de l'Autoritat Portuària, Jorge Nasarre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.