Setmanari d'informació local - 138 anys

Fórmula Ona destapa els seus secrets

3304

Una ràdio associativa, un espai que recull els ritmes arribats des de les Balears, un programa que acompanya els horabaixes radiofònics (de dilluns a divendres de 15h a 17h) amb el record de la millor música. Aquestes i altres definicions ha assolit Fórmula Ona, l'espai musical d'Ona Mediterrània que naixia el passat setembre.

L'espai conduït per Joan Farrés i controlat tècnicament per Marc Galmés ha acumulat més de 8 mesos de retransmissions diàries, fent sonar les darreres novetats de la música en català i els clàssics de sempre. Quan queda poc per acabar la temporada de la 98.0 de la FM, el programa musical ha decidit celebrar l'èxit d'acollida amb un vídeo especial.

Des d'aquest dijous, la pàgina de Facebook de Fórmula Ona ha penjat una gravació on es mostra el funcionament del programa. En el vídeo, s'ofereix un ampli recorregut arreu dels llocs més emblemàtics de Mallorca per tal de descobrir els millors ritmes del moment.

I com a resposta a aquesta recerca han nascut iniciatives com ONA MUSICAT, el concurs musical gestionat per Fórmula Ona que vol promocionar als grups i solistes de les illes que cantin en català. Cal recordar que el certamen es troba en la fase de presentació i promoció dels participants.

Amb el vídeo presentat, l'espai musical d'Ona Mediterrània demostra una vegada més el compromís amb la música de qualitat i en català. A més, la publicació suposa un doble homenatge: convida a visualitzar els llocs més simbòlics de Mallorca i expressa una particular manera de fer ràdio i d'entendre la música.

A continuació adjuntam el vídeo:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.