Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns 300 cantaires participaran al VII Concert Solidari de les Escoles Cooperatives

1660
Uns 300 nins cantaires participaran a la VII edició del Concert Solidari de les Escoles Cooperatives. | Escoles Cooperatives

Uns 300 nins cantaires participaran a la VII edició del Concert Solidari de les Escoles Cooperatives, que es celebrarà el dimecres 11 de febrer a les 18.00 h al Teatre Principal de Palma.

Segons ha explicat el president de la Sectorial d’Ensenyament, Enric Pozo, fins a nou cooperatives hi participaran a l’acte: Aula Balear, Art i Sons, Mata de Jonc, Gorg Blau, Manjon, Es Lledoner, Es Liceu, CIDE i Son Verí Nou.

El concert serà presentat per Joan Carles Bestard, té el suport del Consell de Mallorca i es farà a benefici de STOP SANDHOFF.

Ainhoa Samper és la presidenta d’aquesta associació, que va néixer a l’octubre de 2015 després de que al seu fill i alumne del CIDE, en Rodrigo, li diagnostiquessin aquesta malaltia que va causant un dany irreversible en les cèl·lules que deriva en desordres neurològics progressius. Gradualment els nins es van deteriorant i perden les seves habilitats per caminar, menjar i comunicar-se.

En aquest sentit en Joan Carles Llabrés, Cap d’Estudis del CIDE, ha comentat que l’escola s’ha implicat des del primer moment amb totes les iniciatives per ajudar a la família d’en Rodrigo, com ara l’organització de mercadets solidaris, un cinema solidari o aquest concert.  

Les entrades pel concert cooperatiu solidari costen 10 euros i es poden comprar al Teatre Principal i a Servicaixa. També hi ha una altra manera de contribuir amb el concert. Es tracta de les aportacions ‘fila zero’, al número de compte ES95 2056 0004 48 4218000975.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.