Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller organitza una diada solidària per ajudar els afectats de la riuada

L'Ajuntament de Sóller està organitzant pel proper dissabte, dia 20 d'octubre, una diada solidària per ajudar els damnificats de la riuada de Sant Llorenç des Cardessar. Segons un comunicat de l'Ajuntament, "degut a les nombroses propostes que s'estan rebent i davant la petició del Servei d'Emergències de no anar a Sant Llorenç ni enviar material per ajudar als afectats, proposam organitzar a Sóller una diada solidària. Seria el proper dissabte, 20 d'octubre, amb l'objectiu de recollir doblers i enviar-los al compte oficial de damnificats".
L'Ajuntament ha afegit que "totes les entitats i persones que hi vulguin participar, hi haurà una reunió oberta de coordinació el dilluns dia 15, a les 20:30h a la Sala Magna de l'ajuntament".

Al llarg d'aquesta setmana hi ha hagut nombroses mostres de solidaritat a Sóller -com a la resta de Mallorca. També alguns comerços del Port han organitzat amb la mateixa finalitat una festa de disfresses solidària. Enguany la festa que ja es ve celebrant al Port des de fa cinc anys recaptarà doblers per enviar a les necessitats del poble anegat per la riuada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.