Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP exigeix la retirada d'una exposició de Tramuntana XXI per considerar-la 'turismefòbica'

El Partit Popular de Sóller ha exigit aquest divendres la «retirada immediata» de l'exposició «turismefóbica» instal·lada al Passeig Antoni Montis del Port de Sóller i que l'alcalde, Jaume Servera, doni explicacions al respecte.

La formació política ha sol·licitat a més informació detallada sobre les autoritzacions administratives a l'Associació Tramuntana XXI ha reclamat que l'alcalde «ofereixi tota mena d'explicacions» en el ple.

El PP ha titllat en un comunicat l'exposició d ' «un atemptat contra el bon gust i un atac directe contra el turisme i tots els sectors productius, socials i econòmics que engloba».

A més, el PP ha alertat de la indignació dels turistes habituals del municipi i que «les manifestacions recollides en la mostra« Història del turisme a la Serra de Tramuntana - Passat, present i futur? », Recullen actes promoguts per entitats radicals i antisistema contra el turisme, quan és el principal motor de l'economia insular.

El PP reclama que l'alcalde expliqui els motius que l'han portat a autoritzar (de forma oral o escrita) la instal·lació de la polèmica exposició que asseguren ha provocat un autèntic «escàndol».

Han recriminat a més al govern municipal (MES, PSIB-PSOE) que l'exposició sigui «una rebequeria» perquè «en el tram final de la legislatura, com estan davant les portes del seu fracàs, pretenen morir matant».

Resposta del batle

La polèmica llançada a través de les xarxes socials per un regidor del PP i que el partit ha fet seves emetent un comunicat no mereix pel batle, Jaume Servera (Més) «cap comentari més».

Servera recomana al PP que «s'informi bé, que llegeixi el contingut de l'exposició en el seu context, i que abans de llançar rumors a la xarxa esbrini pel seu compte si Tramuntana XXI és entitat sospitosa de turismefòbia o no», recordant que l'associació està formada per «coneguts personatges del món de la conservació i de l'empresa

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.