Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El sacerdot solleric Ramon Lladó, nou canonge de la Seu

24583
PALMA - CELEBRACION DEL 75 ANIVERSARIO DE LA PARROQUIA DE SANTA CATALINA THOMAS. | A. ESTABEN

Havent consultat el Capítol Catedral de Mallorca, tal com estableix el cànon 509 del Codi de Dret Canònic, el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha nomenat quatre nous canonges de la Santa Església Catedral Basílica de Mallorca, entre ells el solleric Mn. Ramon Lladó Rotger.
Els nous membres del Capítol Catedral són: Mn. Andreu Genovart Orell, Mn. Ramon Lladó Rotger, que tendrà l’ofici de canonge penitencier, Mn. Antoni Riutort Fullana i Mn. Antoni Vera Díaz

El Capítol de canonges és un col·legi de sacerdots, al qual correspon celebrar les funcions litúrgiques més solemnes en l’església mare de Mallorca, la Seu. Aquests quatre nomenaments responen a la necessitat de cobrir les vacants de canongies al Capítol Catedral.
Pròximament tendrà lloc una celebració a la Seu on els quatre nous canonges seran instituïts i iniciaran el seu ministeri a La Seu.
El canonges són el grup de preveres que l’Església envia a la Seu per tal que vetlin la bona realització de les tres dimensions que defineixen la Seu: el culte catòlic i ecumènic; el diàleg cultural amb la societat mallorquina.
Seguint el costum immemorial de la Seu, el penitencier, que serà Mn. Ramon Lladó, està dispensat de la pregària de laudes del diumenge i de la presidència de la missa conventual d’aquest dia, per tal que pugui atendre convenientment els penitents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.