Setmanari d'informació local - 138 anys

El carrer de sa Mar es pavimentarà amb llambordes i s'anivellarà amb les voravies

L’Ajuntament presentarà aquest any al Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca un projecte valorat en 130.000 euros per millorar l’accessibilitat en alguns carrers del centre històric.
Des de l’equip de govern s’ha explicat que alguns dels carrers més estrets del centre, «presenten també voreres inaccessibles, ja no només per a una cadira de rudes sinó per a una persona que necessiti anar acompanyada o per a qui porti un cotxet de nadó».
Per aquest motiu, com ja es va fer en el seu moment al carrer Lluna o al de Sant Jaume, les calçades actuals es adoquinarán i s’anivellaran amb les voreres perquè desaparegui aquesta barrera arquitectònica. El primer carrer que es veurà afectada per aquesta reforma serà la de sa Mar.
La proposta dels projectes a presentar al Pla d’Obres i Serveis va debatre i aprovar en el darrer Ple. En el cas de la pavimentació del tram estret del carrer de Sa Mar, el PP aplaudí la idea, però apuntà la possibilitat que «atès el caràcter històric d’aquest tram de carrer es triïn llambordes adients i no material de baixa qualitat». En aquest sentit considera que el pressupost «és massa ajustat»

Biniaraix

I és que l’Ajuntament també preveu que amb el POS es refaci totalment l’empedrat de la plaça de Biniaraix i d’un tram del carrer de Sant Guillem. Segons el regidor Andreu Castanyer, «es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns de Biniaraix ja que l’actual empedrat és molt deficient i presentar problemes per als vianants degut a la seva irregularitat». La necessitat de reformar la plaça havia estat traslladada pels veïns del Llogaret com a través de les reunions de barriada. L’actual pavimentació data de l’any 2008 quan un acord entre la Direcció General d’Infrastructures Agràries i l’Ajuntament va permetre destinar un romanent econòmic del projecte de reforma integral de les síquies a la realització de diverses actuacions d’embelliment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.