Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller viatja a Portvendres per completar l'acte d'agermanament

El municipi nord català de Portvendres (Port-Vendres en francès) ha acollit aquest divendres un acte institucional en el qual hi ha participat una delegació de l’Ajuntament de Sóller que ha viatjat a aquest ciutat del Rosselló per completar l’acte d’agermanament entre els dos pobles iniciat a Sóller ara fa quasi un any. La delegació sollerica desplaçada a Portvendres està formada pel batle, Jaume Servera i pels regidors Jaume Mateu i Andreu Castanyer.
A la sala magna de l’Ajuntament de Portvendres s'ha celebrat un acte d’agermanament en el qual han intervingut el batle de la ciutat, Jean Pierre Romero, i la regidora Josette Montavon, presidenta del comitè d’agermanament.
Amb la sala presidida per la bandera de la República Francesa i per la quatribarrada, que representa els lligams culturals existents entre Mallorca i el Rosselló, Servera i Romero han intercanviat els corresponents obsequis protocol·laris i signat l’acta d’agermanament que rubrica la que es signà a Sóller per Sant Bartomeu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.