Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern dóna el vist i plau a contractar les obres del Defensora

La vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, va visitar dijous el teatre Defensora Sollerense i anuncià que el Govern ja ha donat el vist i plau al projecte de rehabilitació i que per tant les obres es podran licitar en breu perquè el teatre «sigui una realitat el 2019».
Durant la visita, Busquets va destacar l’alt valor patrimonial de l’edifici i la importància de la seva rehabilitació «que implicarà la recuperació d’un espai per a la realització de tot tipus d’activitats i permetrà incrementar l’oferta cultural de Sóller». A més, la vicepresidenta va destacar també que el projecte «compleix amb els objectius del concurs de fomentar la competitivitat, la diversificació i la desestacionalització de l’oferta turística de les illes i també d’incrementar la qualitat de l’oferta turística».
Abans de visitar el teatre, el batle, Jaume Servera, i el regidor de Turisme, Jaume Mateu, li explicaren a l’Ajuntament el projecte que es vol dur a terme i que va ser el guanyador del concurs d’idees.
El projecte de rehabilitació de la Defensora Sollerense s’abordarà amb fons municipals i una subvenció de la conselleria. El seu pressupost és d’aproximadament 1,5 milions d’euros 1.473.669,28 €), dels quals la Conselleria de Turisme n’aportarà 500.000 provinents de fons obtinguts amb la venda de places turístiques, a a través del Consorci Borsa d’Allotjaments. Per la seva banda l’Ajuntament aporta la resta del pressupost.
Segons el batle el projecte garanteix un espai «necessari» amb una capacitat mínima per a 300 espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.