Setmanari d'informació local - 138 anys

Els hotelers esclaten i expresen la seva indignació contra la política turística del Pacte

L'associació hotelera de Sóller ha mostrat aquest dijous la seva «indignació i malestar» amb la «mala» actitud de l'Ajuntament de Sóller pel que fa a l'estat de les platges del municipi.
Així mateix, segons ha informat en una nota informativa, s'havien pactat diverses actuacions amb el consistori però, han informat, els terminis de realització de les mateixes «no s'han complert».
Des de l'associació han criticat que a dia d'avui encara no hagi assignada una empresa concessionària encarregada de gestionar el servei d'hamaques i, per tant, neteja de les platges del Port de Sóller.
«Això vol dir que a la sorra s'acumula una gran quantitat de brutícia i que no es recull de cap manera, perjudicant seriosament la imatge del nostre municipi», han lamentat, després d'assegurar que els primer perjudicats d'aquesta mala gestió són els usuaris i després els hotelers.
Igualment, han explicat que l'oficina d'informació turística del Port continua tancada i sense previsió d'obertura i que estan pendents des de fa un any que l'Ajuntament aprovi una nova normativa que permeti millorar el servei de taxi al municipi.
D'altra banda, l'associació ha criticat que no s'hagi habilitat un solar prou gran per resoldre el problema d'aparcament en els mesos d'estiu i que la parada de bus segueixi en una rotonda amb quatre bancs
A més, han lamentat que aquest any s'ha afegit el problema dels carteristes. «Si bé és cert que s'està treballant amb Guàrdia Civil i Policia Local per solucionar aquest problema però, tot i així, pensem que la solució passa per augmentar els efectius».
«Aquesta manca d'agilitat perjudica seriosament als establiments hotelers del Port de Sóller i al sector de la restauració en general», han manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.