Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port obri les festes dijous amb el pregó de Joana Medina

El Port de Sóller començarà amb les seves festes per honorar el patró, Sant Pere, el proper dijous, i el tret de sprtida seran el xeremiers, i el pregó de festes, que enguany anirà a càrrec de la professora Joana Medina.

Les festes de la barriada marinera continuen endavant, gràcies a la implicació de molta gent que, desinteressadament, fa una gran feina per tal que el Port segueixi any rera any amb les seves festes patronals.

Dijous es donarà inici a quatre dies de festes, i serà amb el pregó, a les 19 hores, després la celebració de la missa major, per continuar amb l’actuació de la Banda de Música i la tradicional processó de Sant Pere.

Ja el divendres al matí, tendrà lloc el concurs de dibuixos, amb un tema central, que enguany serà la Mar.

I els més petits podran passar una bona estona, a partir de les 17’30 hores, amb una mini discoteca infantil i jocs variats. Enguany, pels qui no volen fer gaire tard, hi haurà tardeo amb Toito Dj, entre les 20 i les 22 hores. I tot seguit, la trobada de xeremiers. ja per tancar el vespre, la nit jove comptarà amb les actuacions de Sa Cabra que Sopa i Dirtyjobs.

I ja el dissabte dia 30, a les 13’30 hores, es durà a terme l’homenatge a les persones majors que enguany compleixen els 85 anys. Ja al capvespre, hi haurà un taller de moda, de la mà d’Alexandra Palou. Els més joves, el capvespre faran una desfilada de camisetes customitzades.

Com a novetat d’enguany, a les 19’30h, hi haurà desfilada de les candidates a Miss Curvys.

Enguany també es farà el Torneig de petanca, i a partir de les 18 hores es podrà visitar el Mercat Artesanal. I per sopar, fideuà solidària en favor de Chazon, al moll de Marina Tramontana. Per acabar el dia, verbena amb Duo Piscis, Jigger Band i Biel Castell.

I Diumenge horabaixa, Mercat Artesanal. Sopar amb el ja tradicional trampó de Tolo Blau, i com a final de festa, la gran actuació d’Estrellas Doradas. Unes festes molt completes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.