Setmanari d'informació local - 138 anys

El Museu de Ciències ja mostra nous continguts sobre biodiversitat balear

El Museu Balear de Ciències Naturals va inaugurar el passat divendres -en el marc de l’acte final del seu 25è aniversari- la nova ‘Sala Carmen Vergés’ que allotja una part de l’exposició de biodiversitat ‘Illes Vives’. Els visitants ja poden accedir a aquest espai que ha estat tancat uns mesos per a la seva reestructuració i en el que s’hi han afegit nous recursos i materials. També hi ha algunes novetats a la primera sala de la mateixa exposició.

En l’espai remodelat s’han construït tres noves vitrines que acullen, respectivament, mostres d ela fauna d’ocells, insectes i mol·luscs terrestres i d’aigua dolça de Balears. També s’exposen alguns elements singulars com una àguila reial o una àguila peixatera, la primera ja extingida a Balears.

També cal destacar la nova presentació de la vitrina dedicada a foraminífers que mostra models d’aquests microorganismes, una col·lecció de gran interès que sols mostren uns pocs museus .

Com a dada curiosa cal destacar que a la nova sala s’exposen algunes de les peces que van formar part de l’antiga col·lecció d’Història Natural del Convent dels Sagrats Cors i que l’any passat va ser cedida al Museu de Ciències Naturals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.