Setmanari d'informació local - 138 anys

El Firó ja té personatges infantils

Dijous horabaixa foren presentats oficialment els nins que enguany representaran als personatges històrics infantils durant la propera Fira i Firó, tots ells ja amb moltes ganes que arribin els dies de les festes per poder-se vestir. Enguany Vicenç Fontelles Riutort farà el paper del Virei de Rocafull i el Capità Angelats serà Pere Bernat Munar. Jordi Bestard Cerdà, interpretarà el personatge del Sargent Soler mentre que el paper de Batle recaurà en Pau Orvay Ripoll.

Per altra banda Jaume Orell Tomàs farà de Capellà mentre que anirà acompanyat d’Hernán Volpi Caldentey en el paper de Fra Catany. A la llista també hiu ha el bandejat, Xesc Colom March, i finalment l’Ajuntament antic amb els regidors Jordi Alcover Bernat, Joan Méndez Puigserver, Gerard Morell Puigserver, Chris Ciuceanu i Miquel Cuartero Comino.

A la presentació dels personatges històrics infantils no hi va mancar l’assistència de les Valentes Dones infantils que enguany són Núria Quetglas Cabrer i Gràcia Bernat Andreo, les dues de 7 anys i que ja van ser presentades unes setmanes enrere.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.