Setmanari d'informació local - 138 anys

Els entomòlegs de Balears es reuneixen a Sóller per compartir experiències i projectes

Una quarantena d'entomòlegs (estudiosos i experts en insectes i altres artròpodes) s'han donat cita aquest dissabte al Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller en la I Jornada d'Entomologia Balear, una iniciativa del Museu que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sóller, la UIB i Red Eléctrica Española.
Aquesta primera trobada es proposava posar en contacte els estudiosos dels insectes i artròpodes de Balears que treballen en diferents àmbits i des de distintes perspectives en aquest camp de creixent interès, tant per a la ciència com per al conjunt de la societat. Durant la jornada s'han presentat un total de 17 comunicacions repartides en varis blocs i en les quals els participants han exposat tant els resultats dels seus treballs com projectes que estan desenvolupant en aquest camp. El Dr. Eduard Petitpierre, entomòleg i excatedràtic de Genètica de la UIB, ha pronuinciat la ponència inaugural, que ha tractat sobre les diferents formes d'abordar l'estudi dels insectes, des de l'exploració de la fauna i la descoberta de noves espècies fins a la genètica i la biologia molecular, posant com exemple alguns dels treballs que ha realitzat i dirigit al llarg de la seva carrera.
Al final del dia es van debatre alguns dels resulats i es va acordar donar continuïtat a aquest esdeveniment científic i cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.