Setmanari d'informació local - 138 anys

Pel Firó hi haurà més controls d’accés a Plaça i polseres infalsificables

Durant la celebració del Firó d’enguany es continuaran implementant mesures de seguretat i control especialment durant el multitudinari simulacre final a Plaça.

Aquests dies s’ha celebrat a l’Ajuntament una primera reunió de coordinació d’aquests aspectes en la que han participat la regidora de Festes, Laura Celià, i representants de la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil.

Laura Celià comentà després d’aquesta primera trobada que en el Firó d’enguany hi haurà algunes novetats.

Tot i que l’aforament a plaça no es modifica l’any passat es va detectar certa picaresca a l’hora de burlar els controls d’accés a aquest espai. Per això enguany l’Ajuntament reforçarà els controls per accedir a la Plaça Constitució, malgrat encara no s’ha acabat de concretar de quina forma.

Per altra banda també s’ha decidit modificar les polseres identificatives que seran de plàstic fort no fotocopiables.

En les edicions anteriors es va detectar l’existència de polseres falsificades, i per això s’adoptarà aquesta mesura. Celià va explicar que ara «estam pendents de la celebració de la Junta de Seguretat per tal de fixar mesures específiques de seguretat, control de drogues i alcohol, etc.

Cal recordar que enguany serà el primer Firó en el que no hi haurà peatge al túnel la qual cosa podria animar a venir encara més gent de fora de la Vall.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.